Tingeltangel

torsdag den 14. marts 2013

Gran Canaria!

Er lige kommet ind ad døren fra Gran Canaria. Altså døren er ikke fra Gran Canaria, jeg aner faktisk ikke, hvor den er fra, det er bare en eller anden grim blå dør... Måske den kommer fra IKEA, hvis altså de producerer og sælger døre :)
Nå, men er i hvert fald lige kommet hjem fra en skøn ferie, hvor der var ca. 30 grader hver dag! Lækkert!!


Har oplevet lidt af hvert på ferien. Har f.eks. fundet ud af, at shoppingcentre på Gran Canaria består af restauranter og gadesælgere, og de der gadesælgere har altså en underlig mentalitet! De "highjacker" folk, da de jo godt vil sælge nogle varer, men hvis man så ikke lige vil købe deres varer, bliver de vrede, og smider en ud, så er blevet smidt ud af en del "butikker".. Vrede folk altså!

Har også prøvet at "feete" en flok fisk, og det er virkelig en oplevelse for sig, som jeg elsker! :) Det kilder helt sindsygt, især nær fiskene "polerer" fodballerne. Det er ekstremt svært at holder fødderne i vandet, når de først går i krig, for den mest naturlige reaktion, når det kilder, er, at trække f.eks. fødderne til sig, men det må man bare ikke, for så kan fiskene jo ikke gøre deres arbejde, og man risikerer, at mase dyrene... Men en skøn oplevelse var det :D Og ens fødder er dejligt bløde bagefter - kan varmt anbefales.


Vi havnede også i, hvad der svarer til Gran Canarias H.C. Ørstedsparken! Vi boede på et hotel ved en sandet nationalpark i Maspalomas, og fik at vide, at parken var et besøg værd, så selvfølgelig skulle den opleves.. Vi gik ind, og opdagede, at det vrimlede med mænd, unge som gamle, og der var tomme kondompakker over det hele... Og så fik vi ellers travlt med, at komme ud! Senere fik vi, til stor fornøjelse for hotelpersonalet, at vide, at vi havde taget den forkerte indgang, og altså rigtig nok, var havnet i bøsseparken ;) Nå, men det var da i hvert fald noget, vi kunne grine af :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar